ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
23 June, 2024
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛΠαρουσίαση δίσκου για τους Silent Winter στο Temple. Μαζί τους το συμφωνικό μέταλ συγκρότημα Meden Agan (με video) 

Παρουσίαση δίσκου για τους Silent Winter στο Temple. Μαζί τους το συμφωνικό μέταλ συγκρότημα Meden Agan (με video) 

Μετά από μια μακρόχρονη παρουσία στην Ευρωπαϊκή power metal σκηνή, με επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας και έναν δισκογραφικό κατάλογο που μαρτυρά την αφοσίωσή τους στον στόχο, οι Silent Winter, επανέρχονται στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του εξαιρετικού νέου full length album “Empire Of Sins” που αναδεικνύει περισσότερο από ποτέ τις ικανότητες του κουιντέτο, αφήνοντας ακόμη περισσότερες υποσχέσεις για το μέλλον! 

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιούν μία ζωντανή εμφάνιση στο συναυλιακό Ναό της Αθήνας, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, κατά την οποία θα παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους πόνημα, μαζί με σημαντικές στιγμές από το παρελθόν τους.

Την συναυλία ανοίγει το Αθηναϊκό symphonic metal συγκρότημα Meden Agan, που πλέον μετράει μία επίσης πολυετή θητεία στα metal δρώμενα και έχει να επιδείξει μόνο εντυπωσιακές περγαμηνές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα, την συναρπαστική ζωντανή τους εμφάνιση στο πλευρό των epic metal kings Manowar, στην Πλατεία Νερού, για το Release Athens Festival 2022.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• T: +30 210 3468523
• E: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr, info@thetemple.gr

Μοιραστείτε