ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Δεν βρέθηκαν άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
22 April, 2024
ΚεντρικήΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣΑρχιτεκτονικήΒασιλικό Κτήμα Τατοΐου: Η απαράμιλλη ομορφιά του χιονισμένου τοπίου

Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου: Η απαράμιλλη ομορφιά του χιονισμένου τοπίου

Από την είσοδο του βασιλικού κτήματος Τατοΐου, στην Βαρυμπόμπη, και μέχρι την καρδιά του κτήματος, ένα τοπίο καταπράσινο, με ένδυση του, το μαγευτικό λευκό του χιονιού. Φθάνοντας στο κέντρο του κτήματος, αντικρίζουμε τα σιωπηλά ίχνη της ανθρώπινης ύπαρξης, τα πανέμορφα ιστορικά κτήρια, που κλείνονται μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο τοπίο και δημιουργούν μερικά από τα ωραιότερα χειμωνιάτικα σκηνικά.

Επιμέλεια και Φωτογραφίες : Ανδρέας Mέγκος

Τα χιόνια ήδη κτύπησαν και πάλι την πόρτα μας, και μας προσκαλούν για ένα όνειρο του γεωγραφικού χώρου που γίνεται πραγματικότητα εν μέσω χειμερινής περιόδου. Να ξεχασθούμε στην απαράμιλλη ομορφιά του Τατοΐου, που εκπέμπεται με κυρίαρχο στοιχείο το χιόνι.

 

 

Η ευτυχία, σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι κάτι δυσεύρετο, ουτοπικό, άπιαστο, κάτι το απόμακρο. Βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο μας, γύρω μας. Για πολλούς από εμάς, ένα κομμάτι ευτυχίας, βρίσκεται και στο βασιλικό κτήμα Τατοΐου.

Προσροφούμε, όσο μπορούμε τη θέα των απίθανων ζωντανών πινάκων ζωγραφικής που δημιουργούνται με το χιονισμένο τοπίο σε αυτόν τον ιστορικό χώρο, το Τατόι, που εμείς αγαπάμε. Το Τατόι όλων των εποχών.

Επιμέλεια και Φωτογραφίες : Ανδρέας Mέγκος

Μοιραστείτε