ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
22 July, 2024
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛΟι Θραξ Πανκc έρχονται στο “Κύτταρο” για ένα πάρτυ πανκο-πανηγυρο-ψυχεδέλειας 

Οι Θραξ Πανκc έρχονται στο “Κύτταρο” για ένα πάρτυ πανκο-πανηγυρο-ψυχεδέλειας 

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC είναι ένα συγκρότημα, με καταβολές από τη περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του.

Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στο στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη. Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.

To ομώνυμο άλμπουμ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό, όσον αφορά την πορεία του σχήματος, ανακεφαλαιώνοντας την πολύχρονη δραστηριότητα της μπάντας, με εμφανή τόσο τα στοιχεία του παρελθόντος, όσο και τα στοιχεία αυτά, που την κάνουν να εξελίσσεται και να συνεχίζει.

Έρχονται λοιπόν στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2022 στον ιστορικό χώρο του “Κύτταρου” (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)  για ένα διήμερο ξεφάντωμα να καεί το πελεκούδι #πανκοπανηγυροψυχεδέλεια! Μαζί τους οι Underwater Chess (Παρ) και Οδυσσέας Τσιρίτας (Σαβ) 

Μοιραστείτε