ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
20 February, 2024
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛΟι Γερμανοί θρύλοι του Μέταλ, Grave Digger ανακοίνωσαν μια αποκλειστική συναυλία για την Ελλάδα στο Golden R. Festival 2023 του Βόλου

Οι Γερμανοί θρύλοι του Μέταλ, Grave Digger ανακοίνωσαν μια αποκλειστική συναυλία για την Ελλάδα στο Golden R. Festival 2023 του Βόλου

Οι θρυλικοί Γερμανοί heavy metallers Grave Digger και η μουσική τους, από το 1980 που δημιουργήθηκαν, 42 χρόνια πλέον, αποτελούν ένα από τα πρώτα ακούσματα κάθε νεαρής και νεαρού που μυείτε στον μαγικό κόσμο του σκληρού ήχου.

Λάτρεις της Ελλάδας, σε σημείο που διασκεύασαν και το επίσης θρυλικό τραγούδι ΕΛΛΑΣ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μάλιστα με τη συμμετοχή του ιδίου στον τελευταίο τους δίσκο, ανακοίνωσαν μία και μόνη exclusive ζωντανή εμφάνιση στην χώρα μας για το 2023 και πιο συγκεκριμένα στο Golden R. Festival του Βόλου.

Φορώντας μία πραγματικά βαριά φανέλα, η οποία μετράει 21 full-length albums, δεκάδες live albums, EP, singles και Compilation και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις σε όλες τις Ηπείρους, σήμερα διανύουν την ωριμότερη φάση της καριέρας τους, απολαμβάνοντας τις ζωντανές τους εμφανίσεις στα μεγαλύτερα metal festival του πλανήτη.

Με μία τέτοια φόρα λοιπόν, τεράστια, προετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, θέτοντας στον συναυλιακό τους χάρτη για το 2023 και την αγαπημένη τους χώρα, ανακοινώνοντας μία και μόνη exclusive ζωντανή εμφάνιση, επιλέγοντας το Βόλο και το επίσης θρυλικό Golden R. Festival.

Το ιστορικό φεστιβάλ, που φέτος κλείνει 21 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 1 και 2 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Ν. Ιωνίας Βόλου και οι Grave Digger είναι το πρώτο από τα συνολικά 16 ονόματα που αναμένεται για την αρχή να ανακοινωθούν.

Facebook Event: https://fb.me/e/2Zgd6mcNh

Μοιραστείτε