ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
23 February, 2020
ΚεντρικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣO Kάνιε Γουέστ , o Nτόναλντ Τραμπ και οι «δικαιωματιστές»

O Kάνιε Γουέστ , o Nτόναλντ Τραμπ και οι «δικαιωματιστές»

του Τηλέμαχου Χορμοβίτη

Λύσσαξαν αυτές τις μέρες οι φιλελέφτ δικαιωματιστές επειδή ο Kanye West συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε γι’ άλλη μια φορά την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Πραγματικά, απολαμβάνω κάτι τέτοιες στιγμές γιατί πέφτουν οι μάσκες των “προοδευτικούληδων” και αποδεικνύεται πως πίσω τα μεγάλα λόγια εναντίον του ρατσισμού και υπέρ της υπεράσπισης των ανθρωπινών δικαιωμάτων κρύβονται άτομα ικανά για κάθε ρατσιστική προσβολή και για κάθε χυδαιότητα.

Για αρχή, συνέδεσαν την στήριξη του Kanye West στον Donald Trump με τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο μαύρος ράπερ :”Φαίνεται να πάσχει από ποικιλία ψυχικών διαταραχών – το μόνο επιβεβαιωμένο είναι πως υπέφερε από ψυχωτικά επεισόδια που τον οδήγησαν στο ψυχιατρείο.”, έγραψε η ποντικομαμή της εγχώριας “πολιτικής ορθότητας” Άρης Δημοκίδης.

Γιατί φυσικά για τους “προοδευτικούληδες” , μόνο ένας ψυχασθενής θα μπορούσε να υποστηρίξει Τραμπ! Όμως, για δυο λεπτά, ψυχικά προβλήματα έχουν κατά καιρούς αντιμετωπίσει και σταρ που στάζουν δηλητήριο κατά του Τραμπ και ψηφίζουν και με τα δυο χέρια Δημοκρατικούς, όπως η Lady Gaga, η Lena Duham , η Arianna Grande, η J.K. Rowling κλπ

Κανείς ποτέ δεν διανοήθηκε να πει πως οι πολιτικές τους θέσεις οφείλονται στον διαταραγμένο ψυχισμό τους. Και αν το έλεγε θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν εναντίον του και δικαιολογημένα. Όταν όμως χρησιμοποιείς τέτοια επιχειρήματα εναντίον των οπαδών του Τραμπ, αυτό δεν θεωρείται χυδαιότητα και ρατσισμός έναντι των ατόμων με ψυχικές παθήσεις , αλλά θεωρείται σοβαρή και μάλιστα “προοδευτική” πολιτική τοποθέτηση!

Επιπλέον , οι φιλελεφτ μας είπαν, με τη γνωστή μανταμσουσουδίστικη υπεροψία τους, πως ο West στηρίζει Trump επειδή είναι “αμόρφωτος”, “αμαθής” και “ακαλλιέργητος”. Ενώ στην Miley Cyrus , στην Kim Kardashian ή στην Madonna, που στηρίζουν Hillary, τρέχει από τα μπατζάκια τους η μόρφωση και η καλλιέργεια, έτσι φιλελέδες μου ;

Kαι επιπλέον, και ιστορικά και αν το δεις, αυτοί οι απλοί, αμόρφωτοι άνθρωποι, που τόσο σιχαίνονται και περιφρονούν οι εκπρόσωποι της σοσιαλφιλελεύθερης ελιτ, έχουν αποδειχθεί πολύ πιο σοφοί πολιτικά από την ιντελιγκέντσια. Αυτοί ήταν που έμειναν πιστοί στις αρχές της αστικής δημοκρατίας, όταν οι τόσο μορφωμένοι διανοούμενοι είχαν πάθει έρωτα με τον Στάλιν, τον Μάο και άλλα κατακάθια του κόκκινου ολοκληρωτισμού!

Υποκριτές, πρωταθλητές στα διπλά standards και χυδαίοι ρατσιστές. Αυτοί είναι οι φιλελεφτ δικαιωματιστές όταν δεν ακολουθείς την “πολιτικά ορθή” ορθοδοξία τους.

Μοιραστείτε