ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
23 June, 2024
ΚεντρικήΤΗΛΕΟΡΑΣΗMε τις “Γλυκούλες” του Netflix, η παιδοφιλία γίνεται “μαίηνστρημ”

Mε τις “Γλυκούλες” του Netflix, η παιδοφιλία γίνεται “μαίηνστρημ”

Κείμενο του κορυφαίου αρθρογραφου και πολιτικού συγγραφέα Ροντ Ντρέχερ 

Xθες δούλεψα σκληρα για να γράψω ένα εμπεριστατωμένο άρθρο που αναλύει επίπονα τις απόψεις ενός αρθρογράφου των “Νιου Γιορκ Τάιμς” σχετικά με τον ρατσισμό και αργότερα να κάνω το ίδιο για το πως η woke culture χρησιμοποιεί την γλώσσα για να ξεγελάσει και να κάνει προπαγάνδα στους ανθρώπους.

Και μετά βλέπω ότι η παρανοϊκή Ρεπουμπλικάνα συνωμοσιολόγος Λώρα Λούμερ κέρδισε τον πρώτο γύρο των εκλογών για το Κογκρέσσο στην Φλόριντα και ότι ο Τραμπ σχεδόν διαφήμισε το Qanon στην συνέντευξη τύπου του γιατί είναι οπαδοί του.

Και σκέφτομαι: “ο κόσμος είναι τρελλός” Και μετά βλέπω το παιδικό πορνό, που το βρώμικο, αηδιαστικό Netflix θα μας προβάλλει από Σεπτέμβριο και σκέφτομαι ε ναι λοιπόν κάψτε τα όλα.

Εδώ είναι η επίσημη σύνοψις:

“H ενδεκάχρονη Αίημυ ζεί με την μητέρα της την Μάριαμ και τον νεότερο της αδελφό περιμένοντας τον πατέρα της από την Σενεγάλη να έρθει να ενωθεί μαζί τους στις ΗΠΑ.  Η Αίημυ γοητεύεται από το ελεύθερο πνεύμα που διακατέχει την ομάδα χορού (σμ = στην πραγματικότητα ομάδα χορού twerking) της ανυπάκουης γειτόνισας Αντζέλικα, που έρχεται σε άκρα αντίθεση με τις βαθιά ριζωμένες παραδοσιακές αξίες της στοϊκής Μάριαμ. Παραμένοντας απτόητη από την βίαη απόρριψη της από τα κορίτσια και πρόθυμη να ξεφύγει από την κοχλάζουσα δυνλειτουργία της οικογένειας της, η Αίημυ μέσα από μια συνειδητοποίηση της θυληκότητας της που όλο και ανθίζει, σπρώχνει την ομάδα να αγκαλιάσει με ενθουσιασμό μια όλο και αυξανόμενα αισθησιακή ρουτίνα χορού, πυροδοτώντας την ελπίδα της ομάδος να γίνει διάσημη χορεύοντας τουέρκινγκ σε ένα τοπικό διαγωνισμό χορού “

Και εδώ το τρέηλερ:

Ενδεκάχρονα γίνονται διάσημα χορεύοντας twerking. Ο Ρήντ Χάσινγκς είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Netfix. Αυτός και η όλη η ηγετική του ομάδα εκπαιδεύουν μικρα κορίτσια για σεξουαλική εκμετάλλευση Αυτά είναι μικρά κορίτσια και αυτή η εκπομπή του Νetfix τις παρουσιάζει να φέρονται σαν στριπτηζέρ ως έναν τρόπο για να βρουν τον δρόμο τους για την απελευθέρωση τους.

Τι πάει λάθος με τους ανθρώπους του Νetflix; Δεν έχουν παιδιά ; Πιστεύουν ότι οι κόρες μας είναι πολύτιμες, μόνο όσο μπορεί να ντύνονται για να παραστήσουν τις τσούλες που είναι διαθέσιμες σε μεγαλους άνδρες; Τι πάει λάθος με έσάς, άνθρωποι του Netflix; Πως μπορείτε να νοιώθετε  άνετα με τους εαυτούς σας, εκμεταλλευόμενοι σεξουαλικά παιδιά με αυτόν τον τρόπο;

Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν οι πολιτικοί σχετικά με αυτό. Αλλά σίγουρα με κάνει να νοιάζομαι λιγότερο για την τρέλλα που συμβαίνει στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, όταν ένα αίσχος σαν και αυτό, το οποίο είναι πέρα από την δυνατότητα των πολιτικών να ασχοληθούν μαζί του, γίνεται μέρος του κυρίου ρεύματος της κοινωνίας.

Εύχομαι μόνο κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, μια επιτροπή της Γερουσίας να καλέσει τον Ρηντ Χάστινγκς και να τον πιέσει να μιλήσει για το πόσο περήφανος είναι που έχει 11χρονα να χορεύεουν τουέρκινγκ στο παρακμιακό κανάλι του.

 

Ο Ροντ Ντρέχερ (Rod Dreher) είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραδοσιοκράτες της Αμερικής,  ο οποίος έχει ασπαστεί την Ορθοδοξία. Είναι senior editor του American Conservative και έχει αρθρογραφήσει για την New York Post,  τα Dallas Morning News,  την National Review, το South Florida Sun-Sentinel, τους  Washington Times και τον Baton Rouge Advocate. Τα σχόλια του έχουν δημοσιευτεί στους New York Times, το Commentary, το the Weekly Standard και το Beliefnet. Εχει εμφανισθεί στο NPR, το ABC News, το FOX News και το BBC. Εχει γραψει τέσσερα βιβλία:

The Little Way of Ruthie Lemming: A Southern Girl, A Small Town and the Secret of Good Life,

το Crunchy Cons,

το How Dante Can save Your Life και το

The Benedict Option: Α Strategy for Christians in a Post-Liberal Nation

Πηγή: theamericanconservative.com

Μοιραστείτε