ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Δεν βρέθηκαν άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
13 June, 2024
ΚεντρικήΤΗΛΕΟΡΑΣΗ“Η Μάγισσα”: Στον αέρα το συγκλονιστικό τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

“Η Μάγισσα”: Στον αέρα το συγκλονιστικό τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Η πιο ακριβή παραγωγή της νεάς τηλεοπτικής σεζόν, με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου, έρχεται τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

“Η Μάγισσα”, η μεγαλύτερη παραγωγή μυθοπλασίας της ερχόμενης σεζόν από τον ΑΝΤ1, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το κανάλι και οι δημιουργοί της σειράς έδωσαν στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό τρέιλερ αλλά και περισσότερες πληροφορίες για όσα πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας.

Πίσω στη Μάνη του 1817, πρωταγωνιστές της σειράς γίνονται οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΣΚΑΡΑΙΟΙ;

Οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά. Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

"Η Μάγισσα": Στον αέρα το συγκλονιστικό τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1
ΛΑΣΚΑΡΑΙΟΙ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΑΚΑΡΗΔΕΣ;

Οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους. Έμβλημά τους το γεράκι. Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων.

Η σειρά διάδοχος των “Άγριων Μελισσών”, δια χειρός Λευτέρη Χαρίτου, Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, με τίτλο “Η Μάγισσα” βρίσκεται πλέον στον αέρα του ΑΝΤ1 με το πρώτο τρέιλερ να μεταδίδεται πανελλαδικά.

Η πιο ακριβή παραγωγή της νεάς τηλεοπτικής σεζόν, με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου, έρχεται τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα στο λαμπερό καστ των πρωταγωνιστών, που αποκαλύπτεται και στο τρέιλερ, βλέπουμε την Κατερίνα Λέχου, τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Γάλλο.

Μοιραστείτε