ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
22 February, 2024
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛTo Classic Rock 5 στο Ηρώδειο με την ΚΟΑ και τους θρυλικούς Joe Lynn Turner και Dave Bickler 

To Classic Rock 5 στο Ηρώδειο με την ΚΟΑ και τους θρυλικούς Joe Lynn Turner και Dave Bickler 

Για 5η χρονιά η καρδιά της rock μουσικής χτυπά με συμφωνικούς  ήχους στο Ηρώδειο από μεγάλους rock stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

60 μουσικοί της κλασσικής μουσικής, ροκ είδωλα και μια εκπληκτική ηλεκτρική μπάντα, σε ένα μαγικό Rock ταξίδι κάτω από την Ακρόπολη!

Οι μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες των Deep Purle , Rainbow, Survivor  , Queen, Scorpions κ.α. με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και τις θρυλικές φωνές των special guests :
JOE LYNN TURNER – πρώην τραγουδιστή των Deep Purple  και των  Rainbow
και DAVE BICKLER – πρώην τραγουδιστή των  Survivor

Smoke on the water – Eye Of The Tiger – I Surrender – Highway Star – Wind of change – Burning Heart – Spotlight kid και άλλες διάσημες ροκ επιτυχίες σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα!

Για τέσσερις συνεχείς χρονιές οι συναυλίες του Classic Rock γίνονται sold out! Πάνω από 26.000 άτομα μέχρι τώρα είδαν το ροκ… αλλιώς! Το ραντεβού καθιερώθηκε. Το Classic Rock 5 επιστρέφει στο Ηρώδειο με δυνατούς guest πρεσβευτές του αυθεντικού Rock ήχου, μια δυνατή ορχήστρα και τις πιο μεγάλες ροκ επιτυχίες, σε ένα εντελώς νέο εκρηκτικό playlist!

Οι φετινοί guests είναι χαρισματικές και εμβληματικές μουσικές προσωπικότητες!!

Ο τραγουδιστής γίγαντας Tζο Λυνν Τέρνερ , που χάρισε την φωνή του στα συγκροτήματα -θρύλους των Rainbow και Deep Purple, θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς στην ιστορία της ροκ όπως Spotlight kid και I Surrender μέχρι Smoke on the water και Highway Star.

Ντέηβ Μπίκλερ, η αυθεντική αξεπέραστη φωνή του Eye Of The Tiger, το τραγούδι που βραβεύτηκε με Grammy Award for ‘Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal’. Εκτός από την μεγάλη αυτή επιτυχία θα ερμηνεύσει και άλλα τραγούδια των Survivor όπως το Burning Heart, Feels Like Love, I Can’t Hold Back, αλλά και από την σόλο καριέρα του.

Και η εμπειρία συνεχίζεται, με SCORPIONS, QUEEN, VAN MORRISON κ.α. να παρουσιάζονται από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με δυνατό συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα!

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 θα ζήσουμε την πιο λαμπρή νύχτα του Σεπτέμβρη όπου τα αστέρια της rock και το φεγγάρι του κλασικού ήχου θα φωτίσουν με την λάμψη τους τη σκηνή του Ηρωδείου, σε μια μουσική εμπειρία ζωής για τους θεατές της Αθήνας που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο πιο σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού.

Ζήσε και αυτόν τον Σεπτέμβρη την απόλυτη μουσική εμπειρία του Classic Rock για 5η συνεχή χρονιά!

Eισιτήρια:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 82€ | Α’ ΖΩΝΗ 72€ | Β’ ΖΩΝΗ 62€ | Γ’ ΖΩΝΗ 52€ | ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΟΛΕΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: Δ’ ΖΩΝΗ 42€ | Ε’ ΖΩΝΗ 32€ | ΣΤ’ ΖΩΝΗ 28€ |ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ/ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤ’ ΖΩΝΗ 25€ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε’ ΖΩΝΗ 30€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ: 210 7298930

Εισιτήρια στα Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών, Πανεπιστημίου 39, Καταστήματα Public και στα Ταμεία του Ηρωδείου 

Μοιραστείτε