ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
30 November, 2023
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛΈκθεση συναυλιακής φωτογραφίας του Χρήστου Κισατζεκιάν στο Vinyl and Vintage

Έκθεση συναυλιακής φωτογραφίας του Χρήστου Κισατζεκιάν στο Vinyl and Vintage

Όταν μιλάμε για φωτογραφίες από συναυλίες στην Ελλάδα, ένα είναι το όνομα που μας έρχεται στο μυαλό. Ο Χρήστος Κισατζεκιάν. Ένας άνθρωπος που όχι μόνο έχει δει χιλιάδες συναυλίες, αλλά και τις έχει αποτυπώσει με τον φωτογραφικό του φακό, όντας πάντα μπροστά από τις προστατευτικές μπάρες, ανάμεσα στον κόσμο και τον καλλιτέχνη, ψάχνοντας εκείνο το «κλικ» που θα μπορέσει να αποτυπώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απόλυτη καλλιτεχνική έκφραση.

Φέτος, κλείνει 30 χρόνια καριέρας, με φωτογραφήσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο, με το υλικό του να έχει δημοσιευθεί σε πολλά μεγάλα έντυπα παγκοσμίως, ενώ παράλληλα έχει κάνει στούντιο φωτογραφήσεις για καλλιτέχνες διεθνούς φήμης (Iced Earth, Porcupine Tree, Fates Warning, Snowy White, Blane Reininger κ.α.) και σπουδαίους Έλληνες μουσικούς / συγκροτήματα (Rotting Christ, SepticFlesh, ΠΥΞ ΛΑΞ, Nightfall, Mode Plagal, Haig Yiadjian κ.α.).

Στο Vinyl & Vintage Marketplace, από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και για τις επόμενες τρεις ημέρες, ο Χρήστος Κισατζεκιάν θα εκθέτει μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές του φωτογραφίες, οι οποίες θα αφορούν συναυλίες από το ρεπερτόριο της jazz, blues, rock και heavy metal μουσικής που έχουν γίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φωτογραφίες που θα μας θυμίσουν αλησμόνητες στιγμές που έχουμε ζήσει και που θα μας κάνουν, έστω και νοερά, να μεταφερθούμε σ’ εκείνο το live που απεικονίζεται, με τον τρόπο που μόνο ο Χρήστος Κισατζεκιάν μπορεί να το κάνει.

Chris Kissadjekian
Music & Concert Photojournalist / Events Photographer
Owner of Rocknrollmonuments.gr
Rockpages.gr Concert Photographer
Member of the Union Of Press Photographers in Greece since 1983
Metal Hammer/GR (1990-2015) & Rocking.gr (2006-2015) photojournalist www.livephotographs.com
www.eventsphotographer.gr
tel: (0030) 210 8651775

Μοιραστείτε