ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
30 November, 2023
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ1η δράση LECTURES ΑΛΗΘΩΣ: “Οι Άγγελοι στις Συνεικόνες του Ελύτη” με τον Παν. Ανδριόπουλο [Πρεμιέρα: 2.11.2020, 6 μ.μ.]

1η δράση LECTURES ΑΛΗΘΩΣ: “Οι Άγγελοι στις Συνεικόνες του Ελύτη” με τον Παν. Ανδριόπουλο [Πρεμιέρα: 2.11.2020, 6 μ.μ.]

Με χαρά και ικανοποίηση αναγγέλλουμε ότι το όνειρο των διαδικτυακών διαλέξεων, δηλαδή νέας μορφής εκφράσεως του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου “Αληθώς” σε καιρό Πανδημίας, λαμβάνει σάρκα και οστά από σήμερα, 2 Νοεμβρίου 2020.

Το φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα φέρει τη γενική ονομασία “LECTURES ΑΛΗΘΩΣ” και περιοδικώς θα φιλοξενεί πνευματικούς ανθρώπους εκ περάτων, οι οποίοι θα παρουσιάζουν από ένα -ενδιαφέρον ελπίζουμε- θέμα, το οποίο θα άξιζε να φθάσει έως εσάς, τους θεατές ή αναγνώστες μας, φιλικούς θιασώτες -ούτως ή άλλως- του “Αληθώς” από δεκαετίας.

Η πρώτη διάλεξη – παρουσίαση υπογράφεται από τον κ. Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλο, διακεκριμένο Θεολόγο και Μουσικό, με τίτλο: “ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ”. Η παρουσίαση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο αφενός μεν των σημερινών γενεθλίων του Νομπελίστα Ποιητή μας (γεν. 2 Νοεμβρίου 1911), αφετέρου δε της επί θύραις (8/11) εορταστικής Συνάξεως των Αγίων Αγγέλων.

Λοιπόν, η διάλεξη Ανδριόπουλου για τους Αγγέλους του Ελύτη, παρουσιάζεται απόψε το δειλινό, κάνοντας πρεμιέρα μέσω του καναλιού μας στο YouTube, στις 6 ακριβώς. Μην την χάσετε!

Θα την βρείτε ακολούθως:

Μοιραστείτε