ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
17 October, 2021
ΚεντρικήΜΟΥΣΙΚΗΣτο στόχαστρο του Ted Nugent η Madonna!

Στο στόχαστρο του Ted Nugent η Madonna!

O All Time Classic θεοπάλαβος Ted, αυτή την φορά τα έβαλε με την βασίλισσα της Pop, Madonna, που σε μία πρόσφατη δήλωση της σε μια συγκέντρωση γυναικών κατά της Ορκωμοσίας του Donald Trump είπε ότι σκεφτόταν να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο!…

Γράφει ο Φώτης Λαμπρόπουλος

Ο γνωστός για τις Συντηρητικές του απόψεις και υπέρμαχος της οπλοχρησίας κιθαρίστας (και ενίοτε τοξοβόλος), έχει κυκλοφορήσει δισκάρες με τους Amboy Dukes (ο πρώτος ομώνυμος είναι απλά Θεϊκός!) και αργότερα σαν solo καλλιτέχνης (με πιο αγαπημένο μου από αυτά το “Cat Scratch Fever”), είναι πασίγνωστος για τις ζωντανές εκρηκτικές του εμφανίσεις (ρωτήστε Κισατζεκιάν να σας διηγηθεί από Sweden Rock Festival!) και για τα περίφημα events κυνηγιού που διοργανώνει για κυνηγούς και της οικογένειες τους. Επίσης, ο τρελάρας συμμετείχε σε ένα παρεμφερές reality show και σε άλλα παραπλήσια.

O Mighty Boy Ted λοιπόν ελπίζει ότι οι Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες θα «συνομιλήσουν» με την Madonna, όπως ακριβώς έγινε και με τον ίδιο, κατά τη παραμονή της δεύτερης θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, όταν και ισχυρίστηκε ότι λίγο καιρό αργότερα (από την εκλογή του Προέδρου) θα είναι ή νεκρός ή στην φυλακή!…
Συγκεκριμένα, ο Ted Nugent σε ανάρτηση του υποστήριξε ότι αύτη ή δήλωση είναι εξίσου επικίνδυνη με τη δική του, και ότι όπως και με αυτόν κάποιος πρέπει να επισκεφτεί την Madonna. Γεγονός που μπορεί και να έχει μια βάση, καθώς, ο εκπρόσωπος των Μυστικών Υπηρεσιών ήδη δήλωσε ότι μία έρευνα είναι πιθανό να διεξαχθεί, αλλά η απόφαση θα παρθεί από τον τοπικό Εισαγγελέα.

Η βασίλισσα της Pop, ανταπαντώντας, έκανε σαφές ότι δεν είναι υπέρ της βίας και ότι θα έπρεπε να διαβαστεί και να κατανοηθεί ολόκληρη η ομιλίας της και όχι κομμάτι αυτής. Όπως βλέπετε, ακόμη και στη Μουσική οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά την εκλογή Trump αποτελούν πλέον μια διχασμένη χώρα, που όμως μπορεί να τροφοδοτήσει πολλά στη μουσική, όπως προηγούμενες δεκαετίες.

Ίδωμεν…

Συντάκτης: Λαμπρόπουλος Φώτης

Μοιραστείτε