ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
27 January, 2021
ΚεντρικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ Τζέημς Γουντς ανεβάζει στο twitter φωτογραφίες της Όπρα Γουίνφρυ με τον Χάρβεϋ Βείνστάιν

Ο Τζέημς Γουντς ανεβάζει στο twitter φωτογραφίες της Όπρα Γουίνφρυ με τον Χάρβεϋ Βείνστάιν

Ο συντηρητικός ηθοποιός του Χόλλυγουντ, Τζέημς Γουντς (σ.μ γνωστός από το τηλεοπτικό Shark και υποψήφιος για Όσκαρ για το “Σαλβαντόρ”) επιτέθηκε στην “αριστερή” Όπρα Γουίνφρυ την Δευτέρα μετά τις 75ες Χρυσές Σφαίρες, τις οποίες τα ΜΜΕ προφανώς χρησιμοποίησαν για να την πιέσουν να συζητήσει για μια πιθανή υποψηφιότητα για την Προεδρία το 2020.

Η Όπρα παρέλαβε το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς “Σεσίλ ντε Μίλ” και έδρεψε την ευκαιρία να μιλήσει για το κίνημα MeToo και την κουλτούρα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλλυγουντ, αλλά δεν ονόμασε κανέναν από τους κατηγορούμενους για αρπακτική ερωτική συμπεριφορά.  

Ο Γούντς ανέβασε τρείς αναρτήσεις στο twitter την μία μετά την άλλη, που έδειχνε την Γουίνφρεύ τον διάσημο παραγωγό   Χάρβεύ Βέινστάιν, ο οποιός έχασε την υπόληψη του με τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Γούντς κατηγόρησε επίσης το κανάλι NBC για την πολύ αντεπαγγελματικη του ανάρτηση στο twitter την Κυριακή στο οποίο έλεγε “Δεν έχουμε παρά σεβασμό για τον μελλοντικό ΜΑΣ Πρόεδρο”

Ο Γούντς αποκρίθηκε στο twitter “Αλλά επιβεβεαιώνουμε τους followers ότι δουλεύουμε παρασκηνιακά για να κάνουμε να δουλέψει η ατζέντα του Δημοκρατικού Κόμματος”

Πηγή: dailywire.com

Μοιραστείτε