ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
20 July, 2024
ΚεντρικήΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣΟ Ρένος Χαραλαμπίδης βραβεύτηκε στο Λονδίνο

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βραβεύτηκε στο Λονδίνο

Μια διάκριση υποκριτικής ήρθε από το Λονδίνο για τον Ρένο Χαραλαμπίδη που κέρδισε στο London Greek Film Festival το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην αμερικάνικη ταινία “Swing Away “.

Στην ταινία που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του London Greek Film Festival και διαπραγματεύεται μιά ιστορία στον αθλητικό χώρο του γκόλφ, πρωταγωνιστεί η Shannon Elizabeth που έγινε παγκόσμια γνωστή από το “American Pie “ και ο John O’ Harley γνωστός από τηλεοπτικές επιτυχίες στο NBC.Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Χαραλαμπίδη σε αμερικανική ταινία. Συμμετείχε στο «Arcadia lost» με τον Νick Nolte και την Haley Bennett. Είναι η πρώτη φορά όμως που κερδίζει βραβείο υποκριτικής. Όπως ο ίδιος σχολίασε «είναι σημαντικό να κερδίζεις μια διάκριση παίζοντας σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σου. Σε όλη την ταινία μιλάω μόνο αγγλικά, προσπαθώντας να επικοινωνήσω με το διεθνές κοινό με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο για εμένα, μη χρησιμοποιώντας ελληνικά, που είναι το βασικό μου εργαλείο ως ηθοποιός».

Για το “Swing Away“ που βγήκε πέρσι στις αίθουσες της Αμερικής, έχει τη διανομή στην Ελλάδα η TANWEER ενώ θα προβληθεί και στην Cosmote TV.

Μοιραστείτε