ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Δεν βρέθηκαν άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
23 May, 2024
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛΟ Αντρέα Μποτσέλι θα εμφανιστεί “ζωντανά” στο Youtube από τον άδειο Καθεδρικό Ναό Duomo του Μιλάνου

Ο Αντρέα Μποτσέλι θα εμφανιστεί “ζωντανά” στο Youtube από τον άδειο Καθεδρικό Ναό Duomo του Μιλάνου

Στις 12 Απριλίου, ο Ιταλός τενόρος και παγκόσμιο μουσικό icon Andrea Bocelli, θα δώσει μία solo συναυλία χωρίς τη προσέλευση του κόσμου, στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Duomo.

Ο Δήμαρχος του Μιλάνου αυτοπροσώπως προσκάλεσε τον Andrea Bocelli για αυτή την εμφάνιση, που θα μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι του τενόρου στο YouTube. “Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που διανύει η Ιταλία, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι στην πρόσκληση του δήμαρχου, για να γιορτάσουμε την εμπιστοσύνη στη ζωή και την ελπίδα μέσω της μουσικής!”– Andrea Bocelli.

Αυτή η συναυλία εκπροσωπεί μηνύματα αγάπης και ελπίδας τόσο για την Ιταλία όσο και για ολόκληρο τον κόσμο, απέναντι στον κοινό εχθρό, τον Covid-19. Ο Andrea Bocelli θα συνοδεύεται αυστηρά και αποκλειστικά λόγω των περιοριστικών μέτρων από έναν μουσικό του καθεδρικού ναού, τον οργανοπαίχτη Emanuele Vianelli.

Για να δείτε την συναυλία του Andrea Bocelli μπείτε εδώ στις 12 Απριλίου, στις 20.00 (ώρα Ελλάδος) ή παρακολουθήστε τη στο παρακάτω βίντεο (πατήστε πάνω για μεγένθυνση). 

Μοιραστείτε