ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
30 November, 2023
ΚεντρικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟι πιο κρίσιμες εκλογές για το μέλλον του Δυτικού Πολιτισμού

Οι πιο κρίσιμες εκλογές για το μέλλον του Δυτικού Πολιτισμού

Δεν είμαστε πολιτικό περιοδικό, όμως πιστεύουμε ότι πολλά από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, όπως ο ορθοπολιτικός φασισμός, το γκρέμισμα των αγαλμάτων και των Δυτικών αξιών στηρίζονται από την ακραία πτέρυγα των Δημοκρατικών. Με αυτό το σκεπτικό το άρθρο του Τηλέμαχου Χορμοβίτη  εμπίπτει  στις ανησυχίες μας ως περιοδικό των Τεχνών και του Πολιτισμού

 του Τηλέμαχου Χορμοβίτη         

Oι σημερινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών. Χωρίς ίχνος υπερβολής, το αποτέλεσμά τους θα κρίνει το μέλλον και την πορεία ολόκληρου του δυτικού πολιτισμού.

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα σημάνει τον θρίαμβο του κορωνο-ολοκληρωτισμού, θα οδηγήσει σε λοκντάουνς χωρίς τέλος, σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή και σε παραβιάσεις στοιχειωδών ατομικών ελευθεριών.

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα σημάνει τον θρίαμβο του ορθοπολιτικού φασισμού και της επικίνδυνης woke ιδεολογίας. Η ελευθερία του λόγου θα δεχτεί σημαντικά πλήγματα και όλες οι πολιτισμικές σταθερές του δυτικού πολιτισμού θα αμφισβητηθούν. Στην δικαιωματιστική Δύση του πολύ κοντινού μέλλοντος η νομική ισότητα θα πάει περίπατο και θα κρίνεσαι με βάση το χρώμα σου, το φύλο σου και την σεξουαλική σου ταυτότητα.

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν σημαίνει επιστροφή σε μια πιο επεμβατική εξωτερική πολιτική για τις ΗΠΑ, σημαίνει νέες πολεμικές περιπέτειες με “ανθρωπιστικό” προκάλυμμα (όπως άλλωστε το συνηθίζουν οι Δημοκρατικοί), σημαίνει χιλιάδες νεκρούς, φτώχεια, προσφυγιά και ενίσχυση του ισλαμικού φονταμενταλισμού.

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο της λεγόμενης “πράσινης ανάπτυξης” και θα δώσει ώθηση στην υστερία της “κλιματικής αλλαγής”. Αυτή η εξέλιξη σημαίνει μια άνευ προηγουμένου κρατική παρέμβαση στις ζωές μας (μέχρι και απαγόρευση των αεροπορικών ταξιδιών ζητούν οι ζηλωτές της οικολογίας που βρίσκονται μέσα στο Δημοκρατικό Κόμμα), σημαίνει κρατικά επιδοτούμενα δωράκια στους εκλεκτούς μεγαλοεπιχειρηματίες του συστήματος, σημαίνει πιο ακριβή ενέργεια και περαιτέρω φτωχοποίηση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Μια νίκη του Τζο Μπάιντεν σημαίνει αποδυνάμωση του αποκεντρωμένου συστήματος του εθνών-κρατών, σημαίνει ένα ακόμη βήμα προς έναν πλανήτη με λίγες συγκεντρωτικές υπερεθνικές κρατικές οντότητες, που θα παίρνουν αποφάσεις μακριά από τον έλεγχο των απλών ανθρώπων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με όλα τα λάθη του και όλες τις αδυναμίες του χαρακτήρα του, στάθηκε θαρραλέα απέναντι σε αυτές τις ανησυχητικές εξελίξεις, με έργα και όχι με λόγια, ακόμη και όταν όλο το καθεστωτικό σκυλολόι λυσσομανούσε εναντίον του. Μια νίκη του θα αποτελέσει ανάχωμα σε αυτές τις επικίνδυνες τάσεις που απειλούν την ίδια την ταυτότητα του Δυτικού πολιτισμού και θα ενισχύσει και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις που παλεύουν ενάντια σε αυτό το δυστοπικό μέλλον που μας ετοιμάζουν οι αδίστακτες φιλελεφτ ελιτ.

Γι’ αυτούς τους λόγους, του εύχομαι καλή τύχη σήμερα!

Μοιραστείτε