ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Δεν βρέθηκαν άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
13 June, 2024
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛΜε επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης Ιn the Heart of Fantasy του Τολκινικού ζωγραφου Σπύρου Γελέκα στην Κέρκυρα

Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης Ιn the Heart of Fantasy του Τολκινικού ζωγραφου Σπύρου Γελέκα στην Κέρκυρα

Το Angsana Corfu Resort & Spa στo πλαίσιo της καμπάνιας “When Hospitality Meets Art”, εγκαινίασε την πρώτη από μια σειρά εκθέσεων με τίτλο “In the Heart of Fantasy”, η οποία φιλοξενεί έργα του καταξιωμένου Κερκυραίου ζωγράφου Σπύρου Γελέκα και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Στα εγκαίνια της έκθεσης παρεβρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, του πολιτισμού αλλά και της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του νησιού.

Μέσα από́ μια σειρά́ εικαστικών εκθέσεων και πολιτιστικών δράσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η καμπάνια “When Hospitality Meets Art” φιλοδοξεί́ να συστήσει στους επισκέπτες καλλιτέχνες της Κέρκυρας, και όχι μόνο, παντρεύοντας την αυθεντική μεσογειακή φιλοξενία με την Τέχνη και τον πολιτισμό.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά, μεταξύ άλλων,  ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας, ο διευθυντής της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης Μιχάλης Βραδής, ο Φρεντερίκος Βαλσάμης, Πρόξενος της Ιταλίας στην Κέρκυρα, ο Περικλής Τσίπης, Πρόξενος της Δανίας στην Κέρκυρα, ο Κωνσταντίνος Χειρδάρης, δικηγόρος και Πρόξενος της Σουηδίας στην Κέρκυρα και ο συγγραφέας Αντώνης Δεσσύλας. Επίσης το “παρών” έδωσαν οι δημοσιογράφοι του Corfu Channel Βίκυ ΔαφνήΑνδρέας ΠαργινόςΙωάννα ΚουλούρηΡένα Μίαρη, η Μαρίνα Παγκράτη παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΤ Κέρκυρας 99.3, ο Γιώργος Δούλης, μέλη της ιστοσελίδας Sindetiras, η Ευθυμία-Λαμπρινή Σταύρου, διευθύντρια των δικαστικών φυλακών Κέρκυρας, στελέχη της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρα και η Μαρία Ρουβά από το Roula Rouva Real Estate Agency.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa Μιχάλης Μεταξάς παρουσιάζοντας τη νέα αυτή πρωτοβουλία του resort που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει την καινοτόμα φιλοσοφία του.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης In the Heart of Fantasy οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν έργα του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Σπύρου Γελέκα και μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς πίνακές του όπως το “Ocean Souls, το “Twilight Time” και το “Space Eater. Ο ταλαντούχος ζωγράφος είναι μέλος της Kερκυραϊκής Πινακοθήκης και του International Artists Exchange Association (IAE) και εξειδικεύεται στη φαντασιακή́ τέχνη. Αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά́ στην Ευρώπη από́ τον ίδιο και στην Κίνα από́ τη Mo2art (micro-oxygenated art).

Τη βραδιά συνόδευσε ο ταλαντούχος Σάκης Βλαχόπουλος υπό τους ήχους του βιολοντσέλου και ακολούθησε cocktail στους χώρους του resort

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Νοεμβρίου 2021. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν κατόπιν επικοινωνίας με το resort είτε τηλεφωνικά στο +30 26610 22900 είτε μέσω email στο reservations-corfu@angsana.com, και στον χώρο θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι στον Covid-19.

Μοιραστείτε