ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
30 November, 2022
ΚεντρικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛΗ επιστροφή των θρύλων του Folk Metal, Skyclad για τουρνέ στη Ελλάδα με όλα τα best τραγούδια τους

Η επιστροφή των θρύλων του Folk Metal, Skyclad για τουρνέ στη Ελλάδα με όλα τα best τραγούδια τους

Δύο χρόνια πριν, η επιστροφή του κιθαρίστα Dave Pugh, οποίος συμμετείχε στην σύνθεση των σπουδαίων τεσσάρων πρώτων albums τους, συνοδεύτηκε από την κυκλοφορία του εξαιρετικού “Forward into the Past” το οποίο απέδειξε πως οι ουρανοντυμένοι έχουν ακόμα πολλές ιστορίες να μας διηγηθούν.

Η μπάντα γιόρτασε την κυκλοφορία αυτή με μια περιοδεία σε 6! ελληνικές πόλεις πείθοντας και τον πλέον δύσπιστο οπαδό τους πως η «νέα» σύνθεση της (κοντά 20 χρόνια και συνεχίζει!) δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τις ένδοξες ημέρες των 90’s. Μάρτυρες όσοι γέμισαν τα Venues και χόρευαν μέχρι τελικής πτώσεως σε Ξάνθη, Καστοριά, Αγρίνιο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Δυστυχώς σε εκείνο το tour ο αρχηγός του συγκροτήματος Steve Ramsey δεν μπόρεσε να ακολουθήσει λόγω προβλήματος υγείας. Τα βίντεο και οι αποθεωτικές ανταποκρίσεις από κάθε βραδιά τον έκαναν να ανυπομονεί για το επόμενο ελληνικό tour, το οποίο δεν έπρεπε να καθυστερήσει. Έτσι και φέτος τον Απρίλιο, 4 ελληνικές πόλεις θα απολαύσουν την πλήρη, εξαμελή, σύνθεση των Skyclad σε ένα χορταστικό 2ωρο best of setlist.

Πόλεις και events για λεπτομέριες:

Τετάρτη 10 Απριλίου-Θεσσαλονίκη, Stones Rock Bar Special Ακουστικό Set με δωρεάν είσοδο!

Πέμπτη 11 Απριλίου-Κομοτηνή, Λέσχη Κομοτηναίων

Παρασκευή 12 Απριλίου-Λάρισα, Larisa Sports Center

Σάββατο 13 Απριλίου-Θεσσαλονίκη, 8Ball Club Thessaloni

Κυριακή 14 Απριλίου -Αθήνα, Temple Athens

Μοιραστείτε