ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
17 October, 2021
ΚεντρικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ Βίκυ Μοσχολιού σε… γραμματόσημο!

Η Βίκυ Μοσχολιού σε… γραμματόσημο!

Η Βίκυ Μοσχολιού γίνεται γραμματόσημο! Στις 16 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί από τα ΕΛ.ΤΑ. μια νέα σειρά γραμματοσήμων με προσωπογραφίες δημοφιλών τραγουδιστών που έγραψαν ιστορία στο λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι. Ανάμεσά τους, και η τραγουδίστρια Βίκυ Μοσχολιού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2005.

 Ο Κώστας Σπυριούνης, που είχε επιμελήθηκε τη σειρά γραμματοσήμων με πρωταγωνιστές της Φίνος Φιλμ το 2009, έχει ζωγραφίσει και τα πορτρέτα της νέας σειράς. «Πρόκειται για ακόμα μία ενδιαφέρουσα συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων που κυκλοφορούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Η ζωγραφική όλων αυτών των μεγάλων τραγουδιστών αλλά και των ηθοποιών που επιμελήθηκα πριν από ένα χρόνο γίνεται με σεβασμό αλλά και αγάπη στο πρόσωπό τους. Το τελικό εικαστικό αποτέλεσμα κρίνεται και από τους συγγενείς των καλλιτεχνών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι σύμφωνοι για να βγουν τα γραμματόσημα στην κυκλοφορία» δήλωσε ο ζωγράφος.

Γεγονός που σημαίνει ότι και οι δύο κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, η Βαγγελίτσα και η Ράνια, έχουν λάβει γνώση εδώ και πολύ καιρό ότι η μητέρα τους θα γίνει γραμματόσημο. Επίσης έχουν δει την προσωπογραφία του καλλιτέχνη και έχουν δώσει το πράσινο φως για να βγει στην κυκλοφορία.
Βέβαια στην ίδια σειρά γραμματοσήμων με τη Βίκυ Μοσχολιού συμπεριλαμβάνονται και άλλοι θρύλοι του ελληνικού τραγουδιού, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.πηγή:Espresso

Μοιραστείτε