ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε μας:
1 October, 2023
ΚεντρικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕκδίδεται για πρωτη φορά στην Ελλάδα “Η Ζωή του Βασιλιά Γεώργιου των Ελλήνων”

Εκδίδεται για πρωτη φορά στην Ελλάδα “Η Ζωή του Βασιλιά Γεώργιου των Ελλήνων”

Με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα κυκλοφορεί το 5ο βιβλίο από τις «Εκδόσεις Στέμμα», η βιογραφία του Βασιλιά Γεωργίου Α’. Μία μαρτυρία του φίλου του, Δανού, Walter Christmas που τον έζησε από κοντά μέχρι το τέλος.

Οι «Εκδόσεις Στέμμα» έχουν την τιμή να είναι ο πρώτος ελληνικός εκδοτικός οίκος που το εκδίδουν 105 χρόνια μετά. Ένα βιβλίο που ακολουθεί τα 50 χρόνια της βασιλείας του Γεωργίου και πως στερέωσε ο ίδιος με την Βασίλισσα Όλγα τα θεμέλια του νεότερου ελληνικού κράτους. Για να μην ξεχνάμε οι Έλληνες τον εθνομάρτυρα Βασιλιά και πατριάρχη της βασιλικής δυναστείας. Το κόστος του βιβλίου είναι στα €24(τιμή ορισμένη στην ΕΒΕ) . Όσοι το παραγγείλουν με μήνυμα ή στην σελίδα των Εκδόσεων η τιμή είναι στα €22, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και σας στέλνουμε και τους συλλεκτικούς σελιδοδείκτες.Από κάθε παραγγελία €80 και πάνω, σας στέλνουμε και την ατζέντα των «Εκδόσεων Στέμμα» δωρεάν.

Από την Πέμπτη θα το βρείτε και στα βιβλιοπωλεία της αρεσκείας σας. Ζητήστε το. Στην διάθεση σας για όποια διευκρίνηση. Εδώ, μπορείτε να το παραγγείλετε είτε με μήνυμα (αφήνοντας τα στοιχεία σας και τηλέφωνο επικοινωνίας) είτε στην σελίδα των Εκδόσεων στο www.ekdoseis-stemma.gr.  Αύριο θα σας παρουσιάσουμε και το πανοδετο συλλεκτικό. Καντε δώρο σε εσάς και τους οικείους σας ένα βιβλίο των Εκδόσεων Στέμμα. 


Καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους των Εκδόσεων. 

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Γ. Λουκάς. Εκδότης

Μοιραστείτε